Ölprovning Stockholm


Onlineprovning

En CYBER-KUNDMÖTE/AW för både anställda och kunder!

Ett uppskattat inslag i den arbetsvardag som för många inneburit ett nytt sätt att jobba på.

*Om det är provningar med alkohol så går det bra men kunden får ombesörja med inköp från Systembolaget.

Ölprovning Stockholm erbjuder en chans att ta del av en exklusiv ölprovning i stämningsfulla lokaler i centrala Stockholm på Österlånggatan 28 i Gamla Stan.

Upplev öl på ett helt nytt sätt ensam eller ihop med några kamrater samt en professionell guide. Du kommer att få tillfälle att smaka på olika sorters öl, få reda på en mängd fakta kring provsorterna och din guide kommer att svara på dina frågor och funderingar.

Vi håller Ölprovningar för företag och grupper

Kontakta oss för offert:
info@olprovningstockholm.se
08-522 454 23

Önskar ni komma till oss, eller vill ni att vi ska ta med oss ölprovarglas och öl till där ni är? Vi håller provningar på era villkor.

Att smaka på några kalla öl med vänner och bekanta är alltid ett sant nöje, och det är alltid kul att få reda på lite kuriosa. En ölprovning är en trevlig tillställning som kommer att vara en mycket minnesvärd afton, speciellt om man tillbringar den i goda vänners lag.

En ölprovning hos ölprovning Stockholm ger dig chansen att ta del av och prova ett stort antal öl från hela världen. du får upptäcka nya smaker och dofter samt lära dig mer om vad som skiljer mellan olika ölsorter i framställning, innehåll och smak. Vem vet,  du kanske till och med hittar en ny favoritöl.

Du får under provningens gång även lära dig om vilka ölsorter som passar till olika maträtter, varför vissa öl bör serveras med skumkrona och mycket mer. Tveka inte utan boka en ölprovning hos oss på ölprovning Stockholm redan idag.